προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Γιορτή της Μάνας 2021

Γιορτή της Μάνας 2021

Μια προσαρμοσμένη απεικόνιση της οικογένειας

 Είναι εύκολο να τοποθετήσετε μια οικογενειακή φωτογραφία σε ένα πλαίσιο, να την τυλίξετε και να την καλέσετε μια μέρα. Επιπλέον, πιθανότατα το δώσατε ήδη πολλές φορές στο παρελθόν . Φυσικά, της  μαμά σου της  άρεσε κάθε φορά, αλλά γιατί να μην το πας φέτος στο επόμενο επίπεδο; Βρείτε έναν τοπικό καλλιτέχνη που μπορεί να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη εικόνα ολόκληρης της οικογένειας. Συμπεριλάβετε τα άμεσα μέλη, όπως τα αδέλφια σας, τα δικά σας παιδιά και άλλα εγγόνια, ώστε η μητέρα σας να έχει ένα μοναδικό πορτρέτο όλων.

Μια γλυκιά απόλαυση ψημένη με αγάπη

 Πότε ήταν η τελευταία φορά που η μητέρα σου βγήκε έξω από την κουζίνα και άφησε κάποιον να της φτιάξει ένα γλυκό; Δείξτε της πόσο γλυκιά είναι κάνοντας την αγαπημένη της απόλαυση. Εάν δεν είναι λάτρης των γλυκών, δώστε της μια βραδιά μακριά από τη κουζίνα  και μαγειρέψτε ένα γεύμα. Όχι μόνο θα λατρέψει το νόστιμο πιάτο, αλλά θα εκτιμήσει επίσης την ευγενική και στοχαστική χειρονομία που της δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσει και να διασκεδάσει ενώ χειρίζεστε το μαγείρεμα.

Ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια 

Μερικές φορές, κάτι τόσο απλό όσο ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια είναι το καλύτερο δώρο για την Ημέρα της Μητέρας. Στην Cosmoflora, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δείξετε στη μητέρα σας την αγάπης  φέτος με εποχιακό μεγαλείο. Γνωρίζατε ότι τα πιο δημοφιλή λουλούδια της Ημέρας της Μητέρας είναι τριαντάφυλλα, κρίνοι, ορχιδέες και τουλίπες; Έχουμε διαφορετικά μπουκέτα που δείχνουν όλες αυτές τις παραδοσιακές επιλογές που σίγουρα θα  δώσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της μητέρας σας, με το που ανοίγει την πόρτα και τα βρίσκει στο ψάθα της εισόδου.

cosmoflora_mothers_daymothers_day_cosmofloramothers_day_cosmofloramothers_day_cosmofloramothers_day_cosmofloramothers_day_cosmoflora

Ανεξάρτητα με  το τι στέλνετε στη μητέρα σας φέτος, για την " Ημέρα της Μάνας", θα το λατρέψει γνωρίζοντας ότι προήλθε από εσάς!

Copyright Cosmoflora Greece 2021

Δημοσιεύσεις από το Blog