Εξαιρέσεις – Ειδικές συνθήκες

14ης Φεβρουαρίου – Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Λόγω του υψηλού όγκου παραγγελιών, οι παραγγελίες για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει οπωσδήποτε να καταχωρούνται τουλάχιστον μία ημέρα πριν. Προσοχή εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει επιθυμητή ώρα παράδοσης σε καμία περίπτωση.

Οι εντολές για την Ημέρα της Μητέρας που διαβιβάζονται από τον πελάτη το Σάββατο που προηγείται έχουν προτεραιότητα. Παραγγελίες που δεν δόθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να παραδοθούν  την Δευτέρα μετά.

Το ίδιο ισχύει και για την γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης.

Την ημέρα των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους παραγγελίες παραδίδονται κανονικά εκτός μεγάλου όγκου, γι’αυτό οι εντολές που ελήφθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα παραδίδονται στο χρόνο τους.

Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος που τυχόν προκύψει.

Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη, η COSMOFLORA θα επιχειρήσει την παράδοση και θα αφήσει μια τηλεφωνική κάρτα για να προσπαθήσει να επικοινωνήσει ο δικαιούχος αργότερα από το τηλέφωνο.

Εάν δεν είναι σε θέση ο συνεργάτης ανθοπώλης να παραδώσει τα λουλούδια εντός 24 ωρών μετά την πρώτη προσπάθεια της παράδοσης, το συνεργαζόμενο ανθοπωλείο μας θα σας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της παράδοσης είτε μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Το συνεργαζόμενο ανθοπωλείο μας έχει το δικαίωμα να εγκαταλείψει τα λουλούδια με ένα αξιόπιστο τρίτο τρόπο (π.χ. γείτονας, συγγενή, θυρωρό, συνάδελφο, κλπ) που θεωρούνται κατάλληλα για τη διαβίβαση των λουλουδιών στον αποδέκτη. Το ίδιο ισχύει και για πρόσθετα στοιχεία (που συνοδεύει την κάρτα, το μπαλόνι, κλπ.).

Ελλείψεις προϊόντων

Τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, και ορισμένες ποικιλίες επομένως δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα, τότε αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας, το ίδιο ισχύει και για της βάσεις τον συνθέσεων, περιτυλίγματα, κρασιά, ποτά, λούτρινα, μπαλόνια και γενικά σε όλα τα προϊόντα μας. Η COSMOFLORA  σε μια σύνθεση μπορεί να έχει κάπως διαφορετική όψη από εκείνη που αναφέρεται στο online κατάστημα. Ωστόσο, κάθε σύνθεση είναι έργο τέχνης, κατασκευάζετε ειδικά για εσάς στο κατάστημα μας, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα του που εμφανίζεται στην εικόνα.

^ Go TOP ^