Τριαντάφυλλα

Τριαντάφυλλα

Τα τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κυρίως τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι αυτά που μονοπωλούν.Παρόλα αυτά και τα υπόλοιπα χρώματα είναι εξαίσια και με την ευκαιρία αυτή, ας δούμε παρακάτω και το συμβολισμό του κάθε χρώματος.

online flowershopΚόκκινα Τριαντάφυλλα: Τα κόκκινα τριαντάφυλλα εκφράζουν την αληθινή αγάπη, το σεβασμό, τη δύναμη και το πάθος. Το κόκκινο χρώμα υποδηλώνει έντονα συναισθήματα όπως η αγάπη και η επιθυμία. Το σκούρο χρώμα σε κάποιες περιπτώσεις, συμβολίζει τη λύπη και τη θλίψη.

 

αποστολη λουλουδιωνΡοζ Τριαντάφυλλα: Το ανοιχτόχρωμα ροζ είναι σύμβολο της αθωότητας. Επειδή συνδέονται με την χάρη και τη γλυκύτητα είναι ιδανικό δώρο για κορίτσια. Το σκούρο ροζ συμβολίζει βαθιά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση. Επίσης, τα ροζ τριαντάφυλλα εκφράζουν κομψότητα & ευτυχία. Τα ροζ τριαντάφυλλα φέρουν τη μεγάλη σημασία, αρχίζοντας με την πεποίθηση ότι εμφανίστηκαν αρχικά στη γη από τα δάκρυα της Παναγίας – ώστε να υπάρχει το σύμβολο της αθάνατης αγάπης μιας μητέρας.

apostoli louloudionΛευκά τριαντάφυλλα: Το λευκό τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την αθωότητα. Συντροφεύουν ιδανικά μια νύφη γιατί συνδέονται επίσης, με μία καινούρια αρχή, την πνευματικότητα, την εντιμότητα, την κατανόηση. Είναι ιδανική επιλογή και ως επίσημη χειρονομία λόγω της κομψότητας και της απλότητάς τους.

 

online flowershopΦούξια Τριαντάφυλλα: Τα φούξια τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν τρυφερά συναισθήματα, όπως η χαρά, η ευχαρίστηση, ο θαυμασμός.

 

louloudia apostoliΚίτρινα Τριαντάφυλλα: Τα κίτρινα τριαντάφυλλα θυμίζουν τον ήλιο και μεταφέρουν το μήνυμα της αφθονίας. Συμβολίζουν την ζεστασιά, τη φιλία και τρυφερότητα, ενώ είναι το μόνο χρώμα τριαντάφυλλων, που δεν εκφράζει τον ρομαντισμό και τον έρωτα. Στη βικτωριανή εποχή τα κίτρινα τριαντάφυλλα συνδέονταν με το φθόνο και την εμπάθεια, κάτι που στις μέρες έχει ξεπεραστεί.

 

apostoli triantafillaΠορτοκαλί Τριαντάφυλλα: Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα θυμίζουν τη φωτιά και γι’αυτό συμβολίζουν το πάθος, την ενέργεια και ενθουσιασμό. Εκφράζουν περηφάνια κι επιθυμία και συναγωνίζονται τα κόκκινα τριαντάφυλλα ως αγγελιοφόροι ενός δυνατού έρωτα.

 

online flowershop in greeceΜωβ Τριαντάφυλλα: Τα ανοιχτά μωβ τριαντάφυλλα συνδέονται με τη γοητεία και τον «έρωτα με την πρώτη ματιά». Τα σκούρα μωβ τριαντάφυλλα είναι δείγματα ευημερίας και ευζωίας. Γενικότερα χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν λατρεία.

 

send flowers to greeceΜπλε Τριαντάφυλλα: Ένα τέλειο μπλε τριαντάφυλλο αγγίζει την τελειότητα και μπορεί να συγκριθεί με το μαύρο τριαντάφυλλο. Επειδή παράγονται μόνο με τεχνητό τρόπο συμβολίζουν την επιθυμία για το ανεκπλήρωτο. Ιδανικά για να δηλώσουν «Μπορεί να μην σε έχω, αλλά δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι».

 

send flowers to greeceΜαύρα Τριαντάφυλλα: Τα μαύρα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το τέλος και τον αποχαιρετισμό. Στην πραγματικότητα είναι πολύ σκούρα κόκκινα τριαντάφυλλα τα οποία γίνονται κατάμαυρα το καλοκαίρι. Ιδανικά να δηλώσουν το τέλος μιας σχέσης.Ομως το τελευταίο καιρό,παρότι δυσεύρετα, θεωρούνται αισθητικά προχωρημένα, παραβλέποντας τις προλήψεις.

send flowers to greece flowers to greece send flowers to greece online flowershop in greece αποστολη λουλουδιων online flowershop

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

^ Go TOP ^