προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Εισαγωγή

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα Cosmoflora.gr (εφεξής site)  παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του site, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.


Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

Όταν επισκέπτεστε το site, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το site με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του site, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.


Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο site, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος site ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του site.


Άδεια Χρήσης και Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό Κατάστημα

Το site παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.site, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του site διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα site σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει τo site., ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από τo site


Περιορισμός της Ευθύνης από τη Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα site παρέχεται από την site "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Το site δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.


Περιγραφές Προϊόντων

To site προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, και ορισμένες ποικιλίες επομένως δεν είναι πάντοτε διαθέσιμες, τότε αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας, το ίδιο ισχύει και για της βάσεις τον συνθέσεων, περιτυλίγματα κ.λ.π. Το site σε μια σύνθεση μπορεί να έχει κάπως διαφορετική όψη από εκείνη που αναφέρεται στο online κατάστημα. Ωστόσο, κάθε σύνθεση είναι έργο τέχνης, κατασκευάζεται ειδικά για εσάς στο κατάστημα μας ή από συνεργαζόμενα μέλη του συνεργαζόμενου Δικτύου λουλουδιών της Ελλάδος ή του Εξωτερικού και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα του που εμφανίζεται στην εικόνα. Οι συνεργάτες του site που ειδικεύονται στην κομψή παρουσίαση των προϊόντων σας φροντίζουν για το καταλληλότερο αποτέλεσμα εκτιμώντας το είδος και την περίσταση σας χωρίς να γίνει καμία έκπτωση στο προϊόν σας.


Τιμές και Διαθεσιμότητα

Οι τιμές δίνονται σε ευρώ αλλά και σε άλλες ισοτιμίες όπου ζητηθούν και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ανάλογα το προϊόν και το καθεστώς φόρων της χώρα προορισμού. Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ισχύουν για μέγιστο χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν κατά τις περιόδους αιχμής καθώς και με την εβδομάδα αγοράς του προιόντος. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής, εκτός αν το ποσόν της παραγγελίας είναι πάνω από 100,00€ όπου παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ή αν η αποστολή των λουλουδιών δίνεται να εκτελεσθεί στην επαρχία ή το εξωτερικό και σε ευπρόσιτες περιοχές που υπάρχουν συνεργαζόμενα μέλη του δικτύου των ανθέων, δώρων που συναλλασσόμαστε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τόπο παράδοσης και αυτή πραγματοποιείται, κατόπιν συνεννόησης με το site.


Ποτά και Κρασία

Όλα τα ποτά & αλκοολούχα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση από το site δεν παραδίδονται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών ΑΥΣΤΗΡΑ.


Μπαλόνια - Προειδοποίηση:

Κίνδυνος πνιγμού - Παιδιά κάτω των 8 ετών μπορεί να πνιγούν ή να πάθει ασφυξία σε ξεφούσκωτα ή σπασμένα μπαλόνια. Απαιτείται επίβλεψη από ενήλικα. Πετάξτε τα σπασμένα μπαλόνια αμέσως!


Δικαίωμα Αλλαγών

Το site διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, την εμπορική, την πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.


Ακύρωση Παραγγελίας και Επιστροφή Χρημάτων - Λόγω Ελαττώματος

Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη ετοιμαστεί, αποσταλεί ή παραδίδεται, δεν είμαστε σε θέση να την ακυρώσουμε. Αν η παραγγελία σας έχει προγραμματιστεί για μια μελλοντική ημερομηνία παράδοσης, μπορούμε να την ακυρώσουμε και θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας στο ακέραιο. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 211 8000 100 Έχετε το δικαίωμα ακόμη να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για δική σας χρήση εντός 24 ωρών λόγω της φύσης του προϊόντος. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο +30 211 8000 100 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.


Εφαρμοστέος Νόμος - Διαφωνίες

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος site συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος site, και κατά συνέπεια του site. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος site ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.