προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:
Teleflor international

Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι στο εξωτερικό ...

H αποστολή λουλουδιών στο εξωτερικό, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίζουν οι δικοί σας άνθρωποι τα συναισθήματα σας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την Cosmoflora.gr η οποία σαν αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Teleflor International, σας βοηθά να στείλετε λουλούδια σε διεθνείς προορισμούς σε περισσότερες από 165 χώρες του κόσμου.

Η διαδικασία αυτή γίνεται από το cosmoflora.gr-Εξωτερικό και διαλέγετε την Ηπειρο και μετά την χώρα που θέλετε να στείλετε και επιλέγετε το προϊόν που σας αρέσει. Αν η χώρα που επιλέξετε δεν έχει προϊόντα δεν σημαίνει ότι δεν στέλνουμε στη χώρα αυτή. Απλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες προϊόντων.Ετσι απλά με ένα τηλέφωνο σας στα γραφεία μας, στο τηλ. 211 8000100 θα σας εξυπηρετήσουμε ανάλογα.

Σας λέμε άμεσα το κόστος αποστολής και για προορισμούς Ευρωπαϊκούς, η παράδοση γίνεται αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 12,00 της ίδιας ημέρας.

Για αυθημερόν παράδοση λουλουδιών σε Αμερική, γίνεται για παραγγελίες έως τις 16,00 της ίδιας ημέρας .

Η Cosmoflora.gr στέλνει την παραγγελία σας στο εξωτερικό απ'ευθείας.Η παραγγελία σας θα φτάσει στα χέρια του παραλήπτη από ένα τοπικό ανθοπωλείο, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά στο δώρο σας ακόμα και όταν είστε χιλιάδες μίλια μακριά. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν άλλες διεθνείς ιστοσελίδες λουλουδιών, στην πραγματικότητα συνδέονται με αξιόπιστα ανθοπωλεία ή απλά στέλνοντας τα λουλούδια σε κουτί από χαρτόνι. Με την Cosmoflora, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπείτε σε τέτοια αμφιβολία, όταν στέλνετε λουλούδια στο εξωτερικό.

Για να δώσετε παραγγελία στο εξωτερικό καλέστε μας στο +30 211 8000 100 η στείλτε μας Φαξ στο+30 211 2162561 η e-mail στο info@cosmoflora.gr η επιλέξτε να επισκεφθείτε το site  μας cosmoflora.gr στο πεδίο Εξωτερικό.