προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Εγχειρίδιο αρωματικών λουλουδιών

Εγχειρίδιο  αρωματικών λουλουδιών

Μετά από ένα μακρύ και θαμπό χειμώνα, ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε τον θερμότερο αέρα και τον πρώτο επίσημο μήνα της άνοιξης και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό απ 'ό, τι με ζωντανά, φωτεινά λουλούδια για να σηκώσετε τις διαθέσεις σας.Έχουμε δημιουργήσει τον απόλυτο οδηγό για τα λουλούδια της άνοιξης, βοηθώντας σας να μάθετε τι να ζητήσετε από τον ανθοπωλείο σας, αν επιλέγετε το δώρο της Ημέρας της Μητέρας σας ή κάνετε ηλιοθεραπεία στο σπίτι σας, σας έχουμε καλύψει!

ΑΓΑΠΑΝΘΟΣ

Όταν οι πρώτες ακτίνες της ηλίου της άνοιξης φτάσουν, ο αγάπάνθος ενώνει τα άλλα λουλούδια της άνοιξης σε ένα φανταστικό μπουκέτο. Ο αγάπανθος είναι γνωστό ότι είναι το «λουλούδι της αγάπης» και τα λουλούδια φαίνονται έτοιμα να εκραγούν σαν πυροτέχνημα - μια αληθινή και χαρούμενη γιορτή της άνοιξης.

                                                                agapanthos_cosmofloraagapanthos_louloudi_cosmoflora

ΑΣΦΟΔΕΛΟΣ-ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ

Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά λουλούδια της άνοιξης - αν μπορείτε να δείτε αυτές τις ομορφιές που μεγαλώνουν, τότε γνωρίζετε ότι η άνοιξη έρχεται επίσημα, ανακοινώνοντας την εποχή με τις λαμπρές κίτρινες σάλπιγγες του. Υπάρχουν περισσότερα από αυτά τα παραδοσιακά άνθη απ 'όσο νομίζετε ότι έχει ο θρύλος αναφέρει, όταν ο Νάρκισσος, ένας ζεστός νεαρός άνδρας που βρέθηκε στην ελληνική μυθολογία, δολοφονήθηκε και στο σημείο που έπεσε είχε νάρκισσους, που εξελίχθηκε και πήρε την απίστευτη ομορφιά του.

                                                asfedilos_cosmofloranarkisos_cosmoflora

ΝΕΡΑΓΚΟΥΛΑ

Η Άνοιξη αξίζει να γιορτάζεται, οπότε γιατί να μην πάμε για τολμηρή ματιά παρακάτω με μιά νεραγκούλα. Τα ζωντανά λουλούδια εμφανίζονται στην αρχή της άνοιξης και ποικίλουν σε χρώμα από απαλά ροζ, λευκό και κίτρινο μέχρι φλογερά πορτοκάλι και κόκκινα. Συνδυάστε αυτά τα φανταστικά πολύχρωμα λουλούδια και γιατί να μην δημιουργήσετε μια χειροποίητη ανθοδέσμη, ώστε να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε την άνοιξη! 

                                                                             neragoula_cosmofloracosmoflora

ΣΟΛΙΝΤΑΓΚΟ

Το Solidago,είναι ένα λαμπερό κίτρινο λουλούδι γεμάτο ενέργεια που δημιουργεί αίσθηση σε κάθε άνοιξιάτικο μπουκέτο. Τα χρυσά χρώματα του solidago αντικατοπτρίζουν τις ακτίνες του ήλιου και είναι βέβαιο ότι θα ανυψώσουν και θα λαμπρύνουν κάθε χώρο.

                                            cosmoflora-solidagocosmoflora_solidago

Copyright Cosmoflora 2018