προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Λουλούδια της Άνοιξης

Λουλούδια της Άνοιξης

cosmoflora

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ, που σημαίνει ανοίγουμε τα παράθυρα,  γιορτάζουμε την πρώτη μέρα που φοράμε μια φούστα χωρίς καλσόν,  αφήνουμε τα πουλόβερ  στο συρτάρι και να νιώθουμε τις ακτίνες του ήλιου στα πρόσωπά μας. Ένα μεγάλο μέρος της άνοιξης, φυσικά, είναι τα λουλούδια. Αυτή τη σεζόν απολαμβάνουμε απλά, εποχιακά λουλούδια που έχουν μεγάλο θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή μας, είτε πρόκειται για ένα υπέροχο άρωμα που γεμίζει το σπίτι σας είτε για ένα όμορφο DIY (φτιάχτο μόνος σου) για το σαλόνι σας. Διαβάστε και εμπνευστείτε από τα χαρούμενα λουλούδια της εποχής. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω, άνοιξη — χαιρόμαστε  όλοι που έφτασες.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ SUNNY ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Απολαύστε το άρωμα της άνοιξης στο σπίτι με ένα DIY (φτιάχτο μονος σου) σπρέι χειρός γεμάτο με ανοιξιάτικα λουλούδια και φέρτε μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στο σπίτι σας με τη δική σας χειροποίητη φλοράλ κουρτίνα. Αυτά τα διαφανή κρύσταλλα DIY(φτιάχτο μόνος σου) με αποξηραμένα λουλούδια είναι ιδανικά για να τα φτιάξετε μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα.

cosmofloracosmofloracosmoflora

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΟΙΞΙΑΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Η άνοιξη φέρνει μια νέα σειρά από λουλούδια. Δείτε μερικά κλασικά ανοιξιάτικα λουλούδια και ανακαλύψτε εξαιρετικά αρωματικές ποικιλίες για ένα υπέροχο άρωμα ανοιξιάτικο μπουκέτο. Φέρτε βάζα με τουλίπες, υάκινθους και νάρκισσους στο σπίτι σας και απολαύστε τα waxflowr, βιβούρνο, ματθιόλα και μουσκάρι. Αν ξεμείνετε από βάζα (κάτι που μπορεί κάλλιστα να κάνετε!) ένα όμορφο ποτήρι ή ένα καθαρό βάζο μαρμελάδας δημιουργεί μια ωραία σπιτική αισθητική.

cosmofloracosmoflorscosmofloracosmofloracosmofloracosmofloracosmoflora

copyright cosmoflora 2022