προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Μιγκέ το λουλούδι για τον Μάϊο

Μιγκέ το λουλούδι για τον Μάϊο

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και υπέροχα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη.

Μιγκέ. Αυτό το εύκολο στη συντήρηση, ανθεκτικό και προσαρμόσιμο λουλούδι μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε μπουκέτο, σύνθεση όπως  επίσης φαίνεται υπέροχο ως αυτόνομο φυτό σε κήπους ή στο σπίτι. Μοιάζει με την γυψοφύλλη η Baby Breath, αλλά τα ανθάκια του μοιάζουν σαν καμπανούλες

.mige_cosmoflora 2021mige_cosmoflora_2021mige_cosmoflora_2021mige_cosmoflora_2021

Ένα αρχαίο λουλούδι με επικές αρχές
Το Μιγκέ η Lily of the Valley έχει αναφερθεί και επισημανθεί στη λαογραφία, τη μυθολογία, τη θρησκεία και πολλά άλλα και είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από τους μικρούς, λευκούς βολβούς. Το συναντάμε σε εορταστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και μερικές φορές αναφέρεται ως «May Lily», δεδομένου του πιο ενεργού χρόνου της ανθοφορίας του. Το blog μας εξηγεί επίσης ότι οι έννοιες που δίνονται στο λουλούδι εκτείνονται από χαρά και ταπεινή φύση σε καλή τύχη και πέραν αυτής.

Επίσης γνωστό ως Convallaria majalis, κάποιοι μπορεί να αναγνωρίσουν το Μιγκέ η Lily of the Valley από τη Βίβλο, αν και άλλοι θα γνωρίζουν αυτό το λουλούδι χάρη στην ευρεία χρήση του την άνοιξη. Αυτό το λουλούδι χρησιμοποιείται σε αμέτρητες γαμήλιες τελετές, βαπτίσεων και ότι είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα στα μπουκέτα λουλουδιών για  γενέθλια και αποφοίτηση . Αυτό το λουλούδι είναι κομψό, έχει πλούσια ιστορία και είναι ευέλικτο σε σχέση με την αισθητική του και τις πιθανές χρήσεις του σε συνθέσεις και μπουκέτα.

Μια αναγκαία προειδοποίηση για το Μιγκέ η Lily of the valey.
Ενώ είναι όμορφο και δημοφιλές, είναι ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες φυτό και πρέπει να αντιμετωπίζεται προσεκτικά, ειδικά όταν βρίσκονται παιδιά ή κατοικίδια στον χώρο.

Όσον αφορά τη βασική φροντίδα, λάβετε υπόψη ότι αυτά τα λουλούδια είναι σχετικά ευαίσθητα και δεν αντέχουν καλά σε υπερβολική ζέστη ή υπερβολικό άμεσο ηλιακό φως. Διατηρήστε αυτό το φυτό σε υγρό έδαφος και τοποθετήστε το σε μια περιοχή που είναι μερικώς σκιασμένη, είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω στον κήπο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, φυλάξτε τα λουλούδια κάπου εντελώς μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα, και ενδεχομένως ακόμη και σε ένα  ντουλάπι ή ράφι εάν θα ταξιδεύετε ενώ βρίσκονται στο σπίτι.

copyright Cosmoflora Mai 2021

mige_cosmoflora_2021