προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Καλοκαίρι, η θάλασσα της λουλουδένιας έμπνευσης

Καλοκαίρι, η θάλασσα της λουλουδένιας έμπνευσης

summerflowers_cosmoflora

Καλοκαίρι

Η θάλασσα της λουλουδένιας έμπνευσης 

Χαιρετίζουμε τα  λουλούδια του καλοκαιριού, καυτές ακτίνες του ήλιου, υπερκινητικά έντομα και ζωήφια ενοχλητικά μπροστά απο την μύτη σας. Κομψά καλοκαιρινά φορέματα, ζωγραφισμένα νύχια, χόρτα να σας γαργαλάνε και κρύα λεμονάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας βλέπουμε,  καλοκαίρι. Προσβλέπαμε στην άφιξή σου.

Αγκαλιάστε το καλοκαίρι και γιορτάστε την εποχή. Για να σας βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε έναν φάκελο γεμάτο ηλιόλουστες λουλουδένες συμβουλές για να νιώσετε, να μυρίσετε και να δοκιμάσετε το καλοκαίρι. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Μερικά λουλούδια είναι η ενσάρκωση του καλοκαιριού, όπως τα ηλιοτρόπια και οι γλαδιόλες! Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα ηλιόλουστα άνθη που αναγγέλλουν την άφιξη της πιο ζεστής εποχής: δελφίνιουμ, γκλορίοζα, ζέρμπερα, άλλιουμ και λάθυρους (σκυλάκι). Ανακαλύψτε τα όλα στο άρθρο μας σχετικά με τα κλασικά λουλούδια του καλοκαιριού.

gladiola_cosmofloragladiole_cosmofloragloriosa_cosmoflorasunflower_cosmoflora

ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Αφήστε ανοιχτά τα παράθυρα, βγήτε για μια βόλτα στο αγαπημένο σας ανθοπωλείο με ένα ψάθινο καλάθι. Ώρα να κάνουμε ψώνια. Όχι γάλα, τυρί ή αυγά, αλλά συστατικά για μία  αγκαλία απο λουλόυδια που θα γεμίσουν με τα αρώματα τους το σπίτι σας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΒΑΖΟ
Και δεδομένου ότι βρίσκεστε στο ανθοπωλείο ούτως ή άλλως ... Αγοράστε τα αγαπημένα σας λουλούδια σε σχήμα ανθοδέσμης. Και μην προσπαθήσετε να ισχυριστείτε ότι είναι πολύ ζεστό - οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε το μπουκέτο σας από τη φωτιά. Μετά από όλα αυτά το λουλούδι που τακτοποιείτε, αξίζετε λίγο χρόνο χαλάρωσης. Πάρτε κάτι καλό για να πιείτε  και καθίστε πίσω στο καναπέ.

summerbouquet_cosmoflora