προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Χρυσάνθεμο, το λουλούδι του φθινοπώρου|Cosmoflora

Χρυσάνθεμο, το λουλούδι  του φθινοπώρου|Cosmoflora

   Τα άνθη αυτού του πανέμορφου λουλουδιού παραμένουν φρέσκα για πολύ καιρό, ιδανικά για τις τελευταίες  μέρες πριν από το φθινόπωρο.  Τα εντυπωσιακά λουλούδια αναδύουν  ένα γλυκό και σαγηνευτικό άρωμα, μια αναδρομή στις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές.

Cosmoflora.gr

  Το χρυσάνθεμο  έχει πολλούς  οπαδούς στην Κίνα και την Ιαπωνία εδώ και αιώνες. Και δικαίως! Επειδή αυτό το "χρυσό λουλούδι" φέρνει ζεστασιά και χρώμα, λάμπει σε κάθε μπουκέτο και έχει επίσης πολύ μακρά ζωή στο βάζο. Γνωρίστε το χρυσάνθεμο…

Χρώματα και ποικιλίες

   Ίσως να ξεχνάτε ότι το χρυσάνθεμο ήταν αρχικά κίτρινο, αφού το λουλούδι υπάρχει  τώρα σε ένα απίστευτα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Επιλέξτε το χρώμα και εμπλουτίστε το σπίτι σας με χρυσάνθεμα σε ζεστό χρυσό, χάλκινο ή βαθύ πορτοκαλί χρώμα. Ή διαλέξτε  λεπτές και ήρεμες  αποχρώσεις του λευκού, ροζ ή μοβ.
Αυτό το φανταστικό λουλούδι  υπάρχει  επίσης σε διαφορετικές ποικιλίες: μπορείτε να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας στιλίστα με spray, disbudded ή Santini χρυσάνθεμα. Τέλος, τα λουλούδια είναι διακλαδισμένα  στο στέλεχος και είναι πολύ πιο συμπαγή, για να δώσουν μια μοναδική εμφάνιση! Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να τα προτιμήσετε , υπάρχουν επίσης σε  πολλά διαφορετικά σχήματα: από μονό έως διπλό άνθος και από αραχνοειδές σε σχήμα pom-pom.

 

Συμβολισμός

 Το κομψό χρυσάνθεμο φέρνει τόσο χρώμα στο σπίτι σας όσο και χαρά, καθώς αυτό το λουλούδι αντιπροσωπεύει υγεία και ευτυχία. Δεν δείχνει πανέμορφο  μόνο σ το δικό σου βάζο πάνω στο τραπέζι, αλλά είναι  και ένα υπέροχο δώρο!

 

Προέλευση

  Το χρυσάνθεμο ήταν απίστευτα δημοφιλές στην Ασία εδώ και αιώνες. Το λουλούδι προέρχεται από την Κίνα και την Ιαπωνία, όπου αμέσως το ερωτεύτηκαν. Το χρυσάνθεμο έφθασε στην Ευρώπη γύρω στο 1700. Το όνομα του χρυσάνθεμου προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις   χρυσό και ανθέμιο (λουλούδια). Αρχικά, μπορούσατε να απολαύσετε το χρυσάνθεμο μόνο σε χρυσοκίτρινο χρώμα.

                                                           cosmoflora.grcosmoflora.grcosmoflora.gr

copyright cosmoflora.gr 2019

Δημοσιεύσεις από το Blog