προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Valentine's Day Ημέρα Αγάπης για όλους

Valentine's Day Ημέρα Αγάπης για όλους

Ημέρα του Βαλεντίνου, όπου για το 2020 είναι ημέρα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου,  τυπικά θεωρείται ως ημέρα για τους ερωτευμένους για να γιορτάσουν μαζί, αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος για να το κάνουμε! Ημέρα του  Βαλεντίνου είναι επίσης η τέλεια ευκαιρία για να εκφράσουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές - όχι μόνο ρομαντική. Αν δεν περνά απτό μυαλό σας η σκέψη να κάνετε δώρα την  Ημέρα του Βαλεντίνου για την οικογένειά σας, εδώ είναι μερικές ιδέες για  κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο να  ξέρει πόσο τους εκτιμάται

Δώρο για την Ημέρα  του Βαλεντίνου για Μικρά παιδιά:

Χειροτεχνίες με θέμα την Ημέρα του  Βαλεντίνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουν την ημέρα τα μικρά παιδιά σας. Δώστε λίγο από  το χρόνο σας σαν  οικογένεια για να διακοσμήσετε Βαλεντίνιες χειροτεχνίες  για όλους τους συμμαθητές στην τάξη του παιδιού σας, αντι να αγοράσετε κάρτες απο κατάστημα.

Δώρο για την Ημέρα  του Βαλεντίνου για Μεγάλα παιδιά:

Αν τα παιδιά σας μένουν κάπου αλλού, μπορείτε να τους κάνετε έκπληξη, στέλνοντας  κάτι  με το ταχυδρομείο! Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα κουτί με cupcakes η μπισκότα  η ακόμη και ένα μπουκέτο μέσα από την συλλογή της Cosmoflora, όπως το " χωρίς λόγια " και με αυτόν το τρόπο να τους δείξετε πόσο πολύ τους σκέφτεστε.

Δώρο για την Ημέρα  του Βαλεντίνου για Γονείς:
Οι γονείς μας έχουν κάνει τόσα πολλά για εμάς όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι μια κακή ιδέα,να τους δείξουμε και εμείς ότι τους θυμόμαστε! Είναι μια καλή στιγμή για να τους εκπλήξετε, με ένα  δώρο την Ημέρα του  Βαλεντίνου - ειδικά αν είναι κάτι που μπορούν να απολαύσουν από κοινού. Εξετάστε την αποστολή στους γονείς σας ενός κουπονιού-δώρο για το αγαπημένο τους εστιατόριο ή σινεμά, ώστε να μπορούν να έχουν μια νύχτα έξω μαζί, ή ένα μπουκάλι κρασί για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Φυσικά, δεν θα ήταν και άσχημο ένα μπουκέτο  με κόκκινα τριαντάφυλλα  όπως το " από καρδιάς " της Cosmoflora  για να στολίσει το σαλόνι τους!

Δώρο για την Ημέρα  του Βαλεντίνου για αδέλφια:

Τα αδέλφια σας είναι "οι εταίροι" εξ αίματος στην οικογένεια, οπότε, γιατί να μην τους εκπλήξετε με ένα δώρο Ημέρα του  Βαλεντίνου; Είναι πάντα ωραίο να πάρετε μια δώρο σε νοσταλγικό ύφος  που να είναι κάτι που οι δύο...τρεις....τέσσερις  από σας από κοινού έχετε μοιραστεί, αλλά επίσης να εξετάσει πάρει κάτι που ξέρετε ότι ποτέ δεν θα αγοράσουν για  τον εαυτό τους. Και οι δύο αυτές επιλογές να είστε σίγουροι ότι τους  έχετε κάνει την ημέρα μοναδική. Αν αυτός / αυτή δεν είναι σε μια σοβαρή σχέση ή δεν παίρνουν ποτέ  λουλούδια για την Ημέρα του  Βαλεντίνου, στείλτε μιά αγκαλιά με κόκκινα τριαντάφυλλα στο γραφείο η οπουδήποτε γνωρίζετε ότι θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα, ώστε αυτός / αυτή, αντιστρέφοντας  εσείς για μια φορά την παράδοση που επικρατεί για την ημέρα αυτή, τους δώσετε την έννοια της εκτίμησης και της αγάπης προς το πρόσωπο τους. Είναι ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να τους κάνει τουλάχιστον  να χαμογελάσουν.

Είναι η τέλεια μέρα για να υπενθυμίσει στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τι σημαίνουν για εσάς με ένα δώρο "ψαγμένο" ανά περίσταση, όπως παραπάνω αναφέραμε την μέρα του  Βαλεντίνου!

copyright cosmoflora 2020

cosmoflora Valentine's Day for all

Δημοσιεύσεις από το Blog