προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Το φθινόπωρο μας φέρνει Λουλούδια

Το φθινόπωρο μας φέρνει Λουλούδια

Το φθινόπωρο μας φέρνει Λουλούδια

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που τα χρώματα της φύσης αλλάζουν από φρέσκο πράσινο σε έντονο πορτοκαλί και κόκκινο. Ο άνεμος φυσά και ένα δροσερό αεράκι διαπερνά το σπίτι και ανεβάζει την διάθεσής  μας. Είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους, ανάβουμε τη θέρμανση και ίσως ακόμη και ανάβουμε τη φωτιά για πρώτη φορά μετά απο μήνες. Αυτή τη στιγμή του χρόνου, η μυρωδιά των διψασμένων μονοπατιών μετά το ψιλόβροχο, προκαλεί υπέροχες νοσταλγικές αναμνήσεις. Ακόμη και η βροχή που χτυπάει στα παράθυρα των παραθύρων δεν μπορεί να αλλάξει την διάθεσή  μας. Αντ 'αυτού, καταφέρνει να μας κάνει να χαμογελάσουμε. Όταν τελικά τα σύννεφα αραιόσουν, χρυσές ακτίνες ηλιοφάνειας σέρνονται στο πάτωμα της κουζίνας και γεμίζουν τις  μέρες με ζεστό, λαμπερό φως. Ας είμαστε ειλικρινείς εδώ: το φθινόπωρο δεν είναι σεζόν, είναι μια κατάσταση σκέψης.

Έφθασε το  φθινόπωρο. Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε κάνει  μια επιλογή από συμβουλές λουλουδιών για να σας βοηθήσουμε να αισθανθείτε, να μυρίσετε και να δοκιμάσετε όλα τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν.

 

ΚΛΑΣΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

Μερικά λουλούδια είναι συνώνυμα με το φθινόπωρο: σκεφτείτε χρυσάνθεμα, αστέρια και τριαντάφυλλα. Αλλά θα πρέπει επίσης να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα Veronica, Hypericum, Crocosmia και Scabiosa - είναι τα ασυνήθιστα αστέρια της σεζόν. Ανακαλύψτε όλα τα λουλούδια που συνδέονται με αυτήν την εποχή του χρόνου σε οδηγό για κλασικά λουλούδια φθινοπώρου.

cosmoflora.gr

Δημοσιεύσεις από το Blog