προστέθηκε στο καλάθι σας
Επικοινωνήστε μαζί μας:     211-8000100      sales@cosmoflora.gr
   Νόμισμα: Γλώσσα:

Λουλούδια του Χειμώνα

Λουλούδια του Χειμώνα

7 Λουλούδια του χειμώνα

Αυτά είναι τα αγαπημένα μας εποχιακά.

Κάθε εποχή φέρνει τα δικά της λουλούδια και υπάρχει άφθονη λουλουδάτη ομορφιά που πρέπει να ανακαλύψετε το χειμώνα. Αυτά είναι τα επτά εποχιακά αγαπημένα μας — τα γνωρίζετε όλα ήδη; Διαβάστε παρακάτω, επιλέξτε τα αγαπημένα σας λουλούδια, επισκεφτείτε το τοπικό ανθοπωλείο σας και απολαύστε!

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
Ως λαμπερό λουλούδι, η αμαρυλλίδα φέρνει ζεστασιά τις κρύες μέρες. Είναι ένα αστέρι της εορταστικής περιόδου, που συνεχίζει να λάμπει μέχρι τις πρώτες ζεστές μέρες της άνοιξης. Αφήστε αυτή τη μακρόστενη και αρχοντική ομορφιά να φωτίσει το σπίτι σας αυτόν τον χειμώνα.

ΑΝΕΜΩΝΗ
Αυτό το κομψό και συνηθισμένο λουλούδι δεν τα παρατάει ποτέ: απλά συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει στο βάζο. Πραγματικά, η ανεμώνη αντιπροσωπεύει την προσδοκία, την επιμονή και την αφοσίωση, όλες τις εξαιρετικές ιδιότητες που πρέπει να φέρετε στο σπίτι.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ
Το χειμώνα — και στις αρχές της άνοιξης — μπορούμε να απολαύσουμε το σαγηνευτικό άρωμα και το θέαμα των λουλουδιών της πασχαλιάς. Επιλέξτε λευκό, ροζ, βιολετί, σκούρο μπλε ή μωβ-μπλε. Η τελευταία ποικιλία χρησιμοποιείται επίσης για την παραγωγή απαλά αρωματικών αρωμάτων, γεμάτα χαλάρωση και ρομαντισμό.

ΛΙΣΙΑΝΘΟΣ
Στην Άγρια Δύση των Ηνωμένων Πολιτειών φυτρώνει ένα όμορφο λουλούδι με ακόμα καλύτερο όνομα: ο λισιανθος. Ο συμπαθητικός συμβολισμός της - είναι, μεταξύ άλλων, το σύμβολο της ευγνωμοσύνης - κάνει αυτό το λουλούδι ένα τέλειο ευχαριστήριο δώρο για έναν φίλο ή έναν γείτονα.

ΜΙΜΟΖΑ
Δεν χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα για να κάνουμε εντύπωση με λουλούδια στο σπίτι από ένα μόνο βάζο με ένα με  μιμόζα. Ειδικά τις γκρίζες μέρες του χειμώνα, αυτά τα μικροσκοπικά πομπόν από έντονα κίτρινα λουλούδια φέρνουν μια ευπρόσδεκτη δόση ηλιοφάνειας σε εσωτερικούς χώρους.

ΤΟΥΛΙΠΑ
Το δώρο μιας τουλίπας τον δέκατο έκτο αιώνα ήταν το σημάδι του τεράστιου πλούτου. Εκείνη την εποχή το λουλούδι ήταν εξαιρετικά δημοφιλές με ένα τεράστιο κερδοσκοπικό εμπόριο βολβών τουλίπας σε εξέλιξη: ένας μόνο βολβός θα μπορούσε να αξίζει όσο ένα ολόκληρο σπίτι δίπλα στο κανάλι στο Άμστερνταμ. Σήμερα, ένα μεγάλο μάτσο από αυτά τα πρώιμα λουλούδια της άνοιξης κοστίζει λίγα ευρώ, αλλά η αξία της ευτυχίας έχει αυξηθεί

Copyright 2022 Cosmoflora

Δημοσιεύσεις από το Blog